Hirdetésfeladás lépésről lépésreÍgy adhatja fel hirdetését könnyen-gyorsan!

A hirdetés feladásához regisztráció szükséges. Ha már korábban regisztrált oldalunkon, akkor töltse ki belépési adatait, és belépés után töltse fel hirdetését.
Ha még nem regisztrált, adja meg felhasználói adatait. Az adatok megadása után az Ön biztonságának érdekében az Ön által megadott e-mail címre küldünk egy e-mailt, melynek segítségével véglegesítheti regisztrációját, és elkezdheti a hirdetés feladását.
Válassza ki a sajatlak.com oldalán a „Hirdetés feladás” menü pontot. (kép bal alsó sarkában, vagy a kép feletti menüsorból is elérhető)
A hirdetés feladása mindösszesen 5 lépésből áll. Az oldal tetején található vonalzón minden egyes pillanatban nyomon követheti, hogy hol tart a hirdetés feladásában, és könnyen gyorsan vissza tud lépni a már kitöltött oldalakra.

1. lépés- Alapadatok megadása

A *-al jelölt mező kitöltése kötelező!

Az egyes kategóriák fölött található „?” segíti Önt a mezők kitöltésében.

 

 • Válassza ki a megfelelő kategóriát, majd töltse ki a szükséges adatokat! Ne feledje, a *-gal megjelölt adatok megadása kötelező! Minél részletesebben tölti ki az adatlapot, annál nagyobb eséllyel találják meg a Felhasználók a feltöltött hirdetését.
 • Ha kitöltötte az adatlapot, kattintson a „Tovább” gombra!
  Amennyiben nem töltött ki minden *-gal megjelölt adatot, a rendszer jelzi azt. Amint kitöltött minden szükséges mezőt, tovább tud lépni a „Csomag”-okhoz.


2. lépés- Csomagok

 • 4 csomag közül választhat. (Alap, Plusz, Extra, Extra+).
Ha bővebb szolgáltatási csomagot választ, kereső Felhasználóink hamarabb találják meg az Ön hirdetését. A kiválasztott csomagot a hirdetés feladása előtt tudja módosítani akkor is, ha a „Csomagok” oldalról már elnavigált. Ebben az esetben lépjen vissza a vonalzó segítségével a „Csomagok” oldalra, és válasszon másik szolgáltatási csomagot.
 • Ha kitöltötte az adatlapot, kattintson a „Tovább” gombra!
 
 

3. lépés- Képek, extrák

Ön bármennyi képet feltölthet hirdetéséhez, de csak a választott csomagjának megfelelő darabszámú jelenik meg hirdetése mellett. Ha több képet szeretne megjeleníteni, válasszon nagyobb csomagot!
 • Kattintson a „képek hozzáadása” gombra! A képeket feltöltheti egyesével, de több kép kiválasztásával tetszőleges darabszámú képet is feltölthet. Ügyeljen arra, hogy a feltölteni kívánt kép mérete ne haladja meg a 25 Mb-ot.
 • A képek sorrendjét a „fogd és vidd” módszerrel tudja módosítani. Ehhez kattintson a képre, és az egeret lenyomva tartva egyszerűn húzza azt az Önnek tetsző helyre.
 • Adjon nevet a feltöltött képeknek! A kép melletti jobb oldali sávba kattintva tudja átnevezni azt (nappali, konyha, külső kép, stb.) .
A képek alatt további EXTRA szolgáltatás megrendelésére van lehetőség.
 1. Youtube-link (megfelelő csomag vásárlása esetén) Helyezze el hirdetését a youtube-on, majd illessze be annak linkjét a sajatlak.com oldalára, a megadott mezőbe!
A link elhelyezésével Ön tovább növeli ingatlanja eladásának esélyét. Készítsen videofelvételt, járja végig egy kamera, vagy mobiltelefon segítségével ingatlanját, és mutassa be azt az érdeklődőknek egy virtuális séta keretében!
 1. Találati listánk elején jelennek meg azok az ingatlanok, melyek KIEMELÉSSEL kerülnek oldalunkra. Egyszerűn pipálja ki a kiemelés mellett található kis négyzetet!
Az így feladott hirdetéseket minimum négyszer többen nézik meg.
 1. A találati listában is feltűnőbb annak az ingatlannak a megjelenése, melyek kezdő képére színes címke kerül. Csak egyetlen címke választható, mely a kiválasztott időszakban jelenik meg az ingatlan kezdő képén mind a találati listában, mind pedig az ingatlan adatlapos nézetében.
 2. Ha befejezte a munkát a Képek, extrák oldalán, kattintson a „Tovább” gombra!


4. lépés- Előnézet

 • Mielőtt aktiválná hirdetését, vessen rá egy pillantást! Ha minden rendben, a lap alján és tetején is elhelyeztük a „Hirdetés véglegesítése” gombot. Ha talál módosítani valót javasoljuk, hogy a vonalzó segítségével lépjen vissza a szükséges oldalra. Bármelyikre kattint, tovább jut a következő oldalra. A menüpontban megtekintheti az oldalon megjelenő hirdetésének a formáját.
 • Ha befejezte a munkát az Előnézet oldalán, kattintson a „Hirdetés véglegesítése” gombra!


5. lépés- Fizetés

 • Ingyenes csomag választása esetén Önnek nem kell sem a hirdetés feladásakor, sem utólag fizetnie! Hirdetése aktiválódik ezen a ponton, további tennivalója nincsen.
  Amennyiben fizetős csomagot, extra szolgáltatást választott ezen az oldalon adhatja meg számlázási adatait.
 • Válassza ki az Önnek megfelelő fizetési módot.
Számlájának kiegyenlítését intézheti PayU szolgáltatásunk segítségével, vagy átutalással. Online befizetés esetén Ön egy biztonságos oldalon keresztül intézi befizetését. Sikeres tranzakció esetén hirdetése azonnal aktiválódik. . Töltse ki a valóságnak megfelelő számlázási adatait!