Magunkról

  
Közvetlen kapcsolat eladó és vevő között?

Igen! Ez a sajatlak.com-on lehetséges!

Ezt az oldalt azért hoztuk létre, hogy az ingatlantulajdonosok egy olyan oldalon tudják hirdetni eladó, vagy kiadó lakásukat, családi házukat, ahol a közvetítők nem hirdethetnek.
Így az eladóknak esélyük lesz arra, hogy a vevők jutalékmentesen, közvetlenül vehessék fel a kapcsolatotvelük.

Ha eladó, vagy kiadó lakása, vagy egyéb ingatlana van, hirdesse meg itt, és most ingyen áttöltjük 8 további oldalra is. 
  
Tudjuk, hogy a tulajdonosok és a vevők igyekeznek a legkisebb ráfordítással eladni, vásárolni, s ez sokszor a közvetítői jutalékok megspórolását eredményezi. 
 Eddig is számos portál állt rendelkezésre, ahol az eladók el tudták helyezni hirdetéseiket , de minden portál tartalmazza a közvetítők hirdetéseit, melyek beelőzik a magánhirdetőket, így azokra szinte soha nem akadnak rá a vevők.
A a sajatlak.com nem ad lehetőséget az ingatlanközvetítők ingatlanhirdetéseinek! Oldalunkon tulajdonostól eladó ingatlanok, és albérletek szerepelnek, legyen az pl. lakás, családi ház, vagy üzleti ingatlan, stb.
sajatlak.com oldalán KIZÁRÓLAG tulajdonosok helyezhetik el ingatlanhirdetésüket. 

Küldetésünk, hogy a fölösleges lépcsőfokokat kikerülve segítsük Önt álmai ingatlanához. Itt a lehetőség, hogy Ön vevőként olcsóbban vásárolhasson, eladóként pedig több pénze maradjon ingatlanügylete során!
A sajatlak.com-ot akkor is érdemes látogatni, ha bármilyen ingatlannal kapcsolatos tanácsra van szüksége, hiszen hírfolyamunk folyamatosan frissül. Elhozzuk Önnek azokat az információkat is, amelyek adásvétel, felújítás, építkezés, lakberendezés, ingatlanhitel, stb. kapcsán felmerülhetnek.

Ha nem találja amit keres, írjon nekünk, és mi megkeressük Önnek a választ!

Létrehoztunk egy linkgyűjteményt is, ahol a szolgáltatók ingatlannal kapcsolatos nyomtatványait, adóval, illetékkel kapcsolatos kalkulátorokat, bankok elérhetőségét találja. Mivel a sajatlak.com küldetése a teljeskörű segítségnyújtás, kérjük jelezze, ha nem találja az Ön számára szükséges dokumentumot, linket!
Ha minden szükséges információval rendelkezik, csupán egy szakemberre van szüksége, kérjen ajánlatot hirdetőinktől!
Oldalunk hozzájárul ahhoz, hogy Ön a lehető legegyszerűbb módon adjon el, vásároljon ingatlant, vagy találja meg az ingatlannal kapcsolatos információkat, szakembereket.

Kellemes böngészést kívánunk!
sajatlak.com csapata
 
Hirdetésfeladás itt!                                           Kövessen minket a facebookon!