Karácsonyi otthonszépítő

2015.12.21. 09:00 - Lakberendezés
Pár nap, és itt a karácsony. Ön készülődik már? Néhány csodás, egyszerűen kivitelezhető karácsonyi ötletet ajánlunk a figyelmébe.

Ajándékvásárlás, gyereknevelés, munka.. A legtöbben az utolsó pillanatokra halasztják a készülődést. Képsorozatunk azoknak kínál ötleteket, akik az utolsó simításokat végzik otthonuk díszítésében, a karácsony hangulat megteremtése érdekében. Bemutatjuk, hogy a karácsonyfa állításával egyidőben hogyan teremthetünk meghitt hangulatot otthonunk minden szegletében.

A karácsonyfa díszítése során megmaradt gömbökből ötletes falikép készíthető, mely akár a hálószobánkban is megteremtheti a karácsonyi hangulatot.

  

Néhány áttetsző gömb segítségével egyedi ajándékok készülhetnek. Apró tárgak, emlékek, melyeket a gömb akasztójának leszerelése után tudunk behelyezni. További ötletek: tehetünk fényképet, megtölthetjük színezett kristálycukorral, gyöngyökkel, virággal is a díszeket.

  

Gyakran előfordul, hogy a karácsonyfából levágni kényszerülünk néhány ágat. Ezekkel remekül díszíthetjük a lépcsőfeljárót, vagy egyéb helyiségeket is.

 

 

  

   

Az elkészített mézeskalácsokkal ötletes asztaldekorációt készíthetünk.

 

Hangulatos gyertyatartót varázsolhatunk néhány talpaspohár segítségével. Töltsük meg apró karácsonyfa díszekkel, növényekkel a poharat. Ragasszunk a tetejére egy vastag kartonpapírt, majd fordítsuk meg a poharakat. ragasztó segítségével rögzítsünk a talpára vaskos gyertyát, és máris kész a különleges, ünnepi gyertyatartó.
  
Kellemes készülődést kívánunk! 
 
Forrás: sajatlak.com
Hozzászólások