Hatalmas rajt az albérletekért

2015.07.24. 10:17 - IngatlanügyletKiadó az albérlete? Akkor ITT a helye! Kiderültek a felsőfokú felvételiknek az eredményei, elkezdődhet az albérlet keresgélés!

Most aztán nagy rohamra lehet számítani az albérlet piacon, mint ahogy ezt minden évben tapasztaljuk is. Mindenki nagy izgalommal várta sorsának alakulását. Tegnap este tették közzé a várva várt eredményeket, kit hova vettek fel egyetemre/főiskolára. A nagy öröm után, viszont rögtön beüt a nagy kérdés, akkor most hova is fogok költözni??

Nagyon fontos kérdés a fiatalok számára az, hogy megfelelő albérletet találjanak, ahol a következő éveiket otthonosan tudják tölteni. És ez nem csak a fiatalok életében egy kiemelkedő időszak, hanem a leendő főbérlőket illetően is.

Miben tudunk Önöknek segíteni?

Elsősorban a hirdetését közvetlenül az albérletet keresők tudják majd nézegetni, nem kell ingatlanost ezzel megbíznia, mivel mi közvetlen kapcsolatot biztosítunk eladó és vevő között! Másodsorban weblapunkról készült Facebook oldalunk is elérhető, ami a fiatalok körében igen vonzó manapság.

Egy kis ízleítő a budapesti albérletárakról, környékről, egyetemekről.


Legolcsóbb Környék( XVI.-XVIII.): hozzávetőlegesen 65.000 Ft-tól 130.000 Ft-ig talál majd albérletet. Közeli egyetemek: BGF-Külkereskedelmi Kar.
 
Közepes árkategória: (VIII.): körülbelül 80.000 Ft-tól 200.000 Ft-ig tud bérelni. Amit a közelben talál pl.: Elte, Pázmány Péter Katolikus Egyetem Corvinus, BME.
 
Legdrágább (I., II.): 200.000 Ft-tól akár 1.200.000 Ft-ig is elmehetnek az árak. Iskolák: Elte, Pázmány Péter Katolikus Egyetem Corvinus, BME.


Forrás: sajatlak.com
 
 
Hozzászólások