Borzalmas képek eladó ingatlanokról. És persze jók is!

2016.03.03. 07:58 - Ingatlanügylet
Egy jó kép többet mond ezer szónál. Egy rossz viszont ellehetetlenítheti lakásod eladását. Megmutatjuk hogyan, és hogyan ne fotózz!
    
A statisztikák szerint a képes hirdetésekre sokkal több érdeklődő kattint. De ha rosszul választod meg a nyitóképedet, és a többi fotó is csapnivaló, nincs emberfia, aki látni szeretné az ingatlant.
Mire ügyelj még? Összegyűjtöttünk néhány példát, hogy megmutassuk, mennyivel vonzóbbá teszi lakáshirdetésedet a megfelelő kép.
  
Két kép, ugyanazon helyiség.
  
A közlekedő ezen a képen sokkal többet megmutat a ház hangulatából.
   
   
Az egyik leggyakoribb hiba, hogy rossz fényviszonyok mellett készülnek a képek. A megfelelő beállításhoz nem kell feltétlenül profinak lenned. Ha szükséges, kapcsolj fel minden lámpát, vagy állítsd a fényviszonyoknak megfelelően a fényképeződet. Elképesztő a különbség!
    
Így már érdekesebb, igaz?
  
Minden helyiségben, de főként a konyhában ügyelj a rendre, és a tisztaságra! A konyhabútor általában az ingatlanban marad, tehát erről már úgy gondolkodik a vevő, mitha a sajátja lenne.
  
     
A ház, vagy lakás központi helyiségeit érdemes több irányból is fotózni.
  
   
A legnagyobb gondot talán a pici fürdőszobák okozzák. Egy mosdó, egy wc - ha egyébként sem túl extravagáns, elég unalmas, ugye?
   
Mutasd meg új perspektívából!
  
Ha szép helyen laksz, vagy páratlan a panorámád, mutasd meg mindenképpen, had ábrándozhasson az érdeklődő az új otthonáról.
  
   
Ha minél többet szeretnél megtudni a sikeres ingatlanügyletekről, iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a facebookon!
      
  
Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is!
   
Hozzászólások